Επιστροφές Αλλαγές & Εγγύηση

Επιστροφές Αλλαγές & Εγγύηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα Bodyman ή συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Για να γίνει αποδέκτη η επιστροφή θα πρέπει: 

  • α)το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • β)το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
  • Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (εντός 14 ημερών).  

 ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 

Στέλνετε με Γενική Ταχυδρομική την επιστροφή με χρέωση παραλήπτη.

Για την επιστροφή θα έχετε μια χρέωση 5€. 

 ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 Στέλνετε το προϊόν με δικη σας χρέωση στην διεύθυνση μας και τα χρήματα πιστώνονται στο τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση καρτας η paypal ακυρώνεται η αντίστοιχη συναλλαγή.

 

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ / ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του bodyman.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και
β)  Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το BODYMAN αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το προϊόν δωρεάν. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται  στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε το κατάστημα δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα bodyman.gr.